Bodytalk Open inschrijving

  • carmen-nitzer-imdb-logo-sliced-diap
  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White Instagram Icon
carmen-crkbo-logo.png

* Deze training is vrijgesteld van BTW ivm. CRKBO accreditatie.

Bodytalk, workshop

Open inschrijving (voor trainer/coach/docent)

Na deze training heb je meer bewustwording van bewegingssignalen van zowel jezelf als anderen. En heb je geleerd lichaamstaal te interpreteren, te sturen en in te zetten.

Als trainer, coach of docent besteed je tijdens trainingen en gesprekken veel aandacht aan non-verbale communicatie. Je beschikt over ruime kennis en modellen over de cognitieve en emotionele kant: je signaleert beweging en creëert bewustwording. Mijn methode richt zich op de fysieke dimensie: gedragspatronen zijn gekoppeld aan bewegingspatronen. Aan de principes van beweging vanuit drie parameters (TIJD, RUIMTE, KRACHT) zijn werkvormen en oefeningen gekoppeld die je leert kennen en toepassen. Bereid je repertoire uit met analyse, sturing en interventie vanuit een nieuwe invalshoek: die van houding en beweging.


‘Het is voor mij altijd bijzonder om met Carmen te mogen werken. Ze bezit een groot talent in het lezen van gedrag. En in het kernachtig spiegelen van dat gedrag. Zij begeleidt deelnemers vervolgens zeer effectief naar nieuw gedrag: haar feedback is enerzijds spot-on en zeer effectief en anderzijds zacht en vriendelijk. En in die bijzondere samenwerking, leer ik zelf ook altijd weer!"

- Lidwien Eggermont (Executive trainer & coach)

"Carmen heeft me er, na al jaren als trainer werkzaam te zijn, toch nog een perspectief bijgegeven: die van beweging. Natuurlijk keek ik al veel naar non-verbale communicatie, maar vooral vanuit een vrij statisch perspectief, bij de persoon zelf en bijvoorbeeld de positie. Het kijken naar de bewegingen (en juist de overgangen van de ene houding naar de andere) van en tússen mensen levert nog zo veel meer informatie op! Carmen is een professional die diepgang combineert met een enorm relativeringsvermogen en humor."

- Marike van den Heuvel (Trainer)

carmen-bodytalk-impressie-09
carmen-bodytalk-impressie-09

press to zoom
carmen-bodytalk-impressie-08
carmen-bodytalk-impressie-08

press to zoom
carmen-bodytalk-impressie-03
carmen-bodytalk-impressie-03

press to zoom
carmen-bodytalk-impressie-09
carmen-bodytalk-impressie-09

press to zoom
1/9
carmen-nitzer-pdf-icon.png
carmen-nitzer-pdf-icon.png