top of page

Bodytalk Incompany

Bodytalk

Bodytalk, trainingen in lichaamstaal

  • carmen-nitzer-imdb-logo-sliced-diap
  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White Instagram Icon

Bodytalk voor bedrijven

Ongetwijfeld kom je wel eens leidinggevenden en managers tegen die behoefte hebben aan reflectie. Professionals met een hoge mate van rationele besluitvaardigheid in hun dagelijkse werk kunnen zich onhandig bewegen in gesprekken. Of ze hebben behoefte om hun impact in communicatie te vergroten.

In mijn training Bodytalk ontwikkelen deelnemers inzicht in eigen bewegingspatronen vanuit 3 parameters (TIJD, RUIMTE, KRACHT) en door daarmee te variëren oefenen ze meer invloed uit op hun gesprekken. Zeker bij professionals die voldoende getraind zijn op cognitief gebied, biedt Bodytalk een nieuwe invalshoek in non-verbale communicatie: die van houding en beweging.

Wat bedoel ik daarmee? Communicatie vanuit beweging is heel concreet. Tijdens een onderhandeling bijvoorbeeld gaat het om geven en nemen. Daarvoor is het belangrijk te kunnen ‘lezen’ waar je staat, waar je naartoe wilt en wat de belangen van je gesprekspartner zijn. Ruimte geven en nemen kun je realiseren met argumenten of door voorover/achterover te leunen, een statement kracht bijzetten doe je op inhoud of met een handgebaar. In mijn training leren deelnemers hoe ze vanuit beweging effectief gesprekken kunnen sturen.

Vanuit mijn jarenlange ervaring als trainer & coach bij de meest toonaangevende opleidingsinstituten waaronder de Baak, Gooiconsult en VDS ontwikkelde ik de training Bodytalk, een belangrijke aanvulling op het bestaande aanbod van iedere opleiding die lichaamstaal een duurzame plek in het opleidingsprogramma wil geven.

Wil je weten wat ik voor jouw onderneming kan betekenen?
Stuur me gerust een bericht!

carmen-nitzer-pdf-icon.png
carmen-nitzer-pdf-icon.png
carmennitzer-logo-white.png
bottom of page