top of page
Over Carmen

Over Carmen

‘Ik zie wat je beweegt.’

  • carmen-nitzer-imdb-logo-sliced-diap
  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White Instagram Icon

Zodra ik kon lopen ben ik gaan dansen en werd beweging een belangrijk deel van mijn leven. Komende uit een arbeidersgezin vonden mijn ouders dat ik met mijn capaciteiten een universitaire studie diende te volgen, wat resulteerde in een studie bedrijfseconomie.

In diezelfde tijd werkte ik in theaters en trad ik op in musicals. Die combinatie, van een bedrijfsmatige kunnen meedenken en een ervaren artistieke blik, dat ben ik. En de verbinding tussen alle aspecten van mijn werk is beweging. In mijn training Bodytalk staat lichaamstaal centraal, net zoals in mijn werk als trainer en gesprekscoach in opdracht speelt dat een belangrijke rol.

Als voice-over zet ik mijn sprankelende stem in om de luisteraar in beweging te brengen en als actrice heb ik een voorliefde voor fysiek spel. In 1994 studeerde ik af aan de Artez Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem. Daarvoor danste ik vijf jaar in het vaste ensemble van de Württembergischan Landesbühne in Duitsland. In diezelfde periode trad ik ook op in musicals en televisieproducties in Duitsland met New York City Dance School.

Naast mijn ervaring in het theater word ik geregeld gevraagd voor korte films voor bijvoorbeeld Discovery Networks en Animal Planet en voor commercials, waaronder voor bekende merken als Gamma en Jumbo. Sinds 2010 werk ik als trainer en coach voor diverse opleidingsinstituten, waaronder de Baak en Gooiconsult en ben ik betrokken geweest bij diverse in company verandertrajecten voor bijvoorbeeld PricewaterhouseCoopers en KPN.

Ik onderscheid me door mijn directe aanpak en prettige manier van contact maken. Ook dit aspect van mijn werk wordt gestuurd door beweging, gericht op persoonlijke ontwikkeling. En ik blijf in beweging! Mocht je op de hoogte willen blijven van mijn toekomstige projecten, schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

carmennitzer-logo-white.png
bottom of page