top of page

Actrice

Actrice

Carmen Nitzer, actrice

Intens, enthousiast, en ontwapenend

  • carmen-nitzer-imdb-logo-sliced-diap
  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White Instagram Icon

In mijn performance ben ik intens, krachtig en ontwapenend. Sinds mijn afstuderen aan Artez Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem als actrice en danseres heb ik opgetreden in verschillende Duitse theatervoorstellingen, waaronder Peer Gynt en Rigoletto.

In diezelfde tijd trad ik op in musicals en televisieproducties. Ik heb veel ervaring met improvisatietheater en dankzij mijn achtergrond in dans gaat fysiek spel me goed en gemakkelijk af.

In 2015 ben ik me gaan specialiseren in de Chubbuck techniek - de enige acteermethode wetenschappelijk onderbouwd door psychologie en menselijke gedragswetenschap - om mijn expressieve spel nog meer verdieping te geven.


‘Carmen is a modern actress with female integrity. A real intelligent and strong Amazone’

- Elisabet Sevholt (Acteer- en performance coach)


Naast mijn ervaring in het theater word ik ook geregeld gevraagd voor Nederlandstalige, en Duitse (online) films. Zo werkte ik voor Discovery Networks en Animal Planet en speelde ik in commercials voor bekende merken als Gamma en Jumbo.

Maar waar ik me vooral op heb toegespitst zijn bedrijfsfilms en instructievideo’s. Door mijn jarenlange ervaring als actrice in het bedrijfsleven kun je me vanaf een vroeg stadium betrekken bij het proces. Wat is er nodig voor een gestroomlijnde instructievideo? Welke richting geef je aan je bedrijfsfilm?
Naast het uitvoerend acteerwerk denk ik ook graag met je mee op artistiek en inhoudelijk vlak.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur me gerust een mail.

Showreel Carmen Nitzer 2022.

About Me 2023.

carmennitzer-logo-white.png
bottom of page